مبتلایان به آنفولانزا، چه بخورند و چه نخورند؟-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

مبتلایان به آنفولانزا، چه بخورند و چه نخورند؟

کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج گفت: از مصرف غذاهای سرخ شده، غذاهای شیرین، پر ادویه و تند در هنگام ابتلا به بیماری آنفولانزا به دلیل کاهش سیستم ایمنی بدن و تحریک گلو پرهیز شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 26
کد خبر: ۱۶۰۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر سکینه قاسمی صداقت روز شنبه 5 آذر اظهار کرد: با شروع فصل سرما آنفولانزا در نقاط مختلف دنیا شیوع پیدا می‌کند، آنفولانزا یک بیماری ویروسی است که علائمی مانند تب، سردرد، بدن‌درد، سرفه و گرفتگی با آبریزش بینی همراه است و از آنجایی که در طی این بیماری نیاز بدن به کالری افزایش می‌یابد و از طرفی اشتهای فرد کاهش می‌یابد پس رعایت اصول تغذیه صحیح می‌تواند در بهبود سریع‌تر این بیماری نقش داشته باشد.

وی در خصوص شرایط جسمی که در این بیماری به وجود می‌آید گفت: توصیه می‌شود که تعداد وعده‌های غذایی خود را افزایش و حجم هر وعده را کاهش دهید، مصرف مایعات خود را برای جلوگیری از کم آب شدن بدن، افزایش داده و از غذاهایی مانند سوپ مرغ و آبگوشت روزانه استفاده کنید.

کارشناس ارشد تغذیه تصریح کرد: ترکیب سبزیجات رنگی و برگ سبز با میوه‌ها به‌صورت اسموتی به‌عنوان یک میان وعده عالی برای مصرف در زمان بیماری به دلیل داشتن ویتامین C و دیگر خواص آنتی‌اکسیدانی پیشنهاد می‌شود.

قاسمی صداقت تأکید کرد: در برنامه غذایی خود از لبنیات کم‌چرب و پروبیوتیک مصرف کنید و همچنین مغزها و دانه‌های گیاهی که حاوی ویتامین E و روی هستند استفاده کنید تا باعث افزایش تقویت سیستم ایمنی و کنترل علائم بیماری شود.

وی بر اساس مطالعه مداخله‌ای در خصوص استفاده از سیر نیز خاطرنشان کرد: از سیر در پخت غذاهای خود و یا همراه با غذای خود استفاده کنید، بر اساس این مطالعه، مکمل سیر باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی و کاهش علائم آنفولانزا می‌گردد البته در خصوص مصرف سیر و یا مکمل آن، باید به تداخلات غذا و داروی مصرفی بیماران (مانند داروهای آسپرین، وارفارین، هپارین و...) نیز توجه شود.

کارشناس ارشد تغذیه بیمارستان زینبیه خورموج گفت: به‌طورکلی رعایت توصیه‌های بهداشتی و رژیم غذایی کنترل بیماری‌های تنفسی شامل سرماخوردگی، آنفلوانزا و کووید ۱۹ اهمیت بسزایی دارد ازاین‌رو برای حفظ سلامت خود و دیگران باید دستورالعمل‌ها را جدی گرفت./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر